Advertisement

Σοφία Παυλίδου Μάνο Παπαγιάννη / / Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό καταγγέλει η ηθοποιός, σοφία παυλίδου, η οποία περιγράφει πώς ο έντονος καβγάς που είχε με τον μάνο παπαγιάννη το βράδυ της πέμπτης, στο θέατρο χυτήριο και συγκεκριμένα στα καμαρίνια της παράστασης «πετάει πετάει», κατέληξε σε ξυλοδαρμό με θύμα την ίδια.

Σοφία Παυλίδου Μάνο Παπαγιάννη / / Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό καταγγέλει η ηθοποιός, σοφία παυλίδου, η οποία περιγράφει πώς ο έντονος καβγάς που είχε με τον μάνο παπαγιάννη το βράδυ της πέμπτης, στο θέατρο χυτήριο και συγκεκριμένα στα καμαρίνια της παράστασης «πετάει πετάει», κατέληξε σε ξυλοδαρμό με θύμα την ίδια.. Μια νέα αποκάλυψη στην υπόθεση με τον μάνο παπαγιάννη και τη σοφία παυλίδου έγινε στην εκπομπή επιτέλους σαββατοκύριακο. Για βίαιη επίθεση καταγγέλλει τον μάνο παπαγιάννη η σοφία παυλίδου. Μετά τον καβγά της σοφίας παυλίδου με τον μάνο παπαγιάννη στο καμαρίνι της ηθοποιού στο θέατρο χυτήριο και τις μηνύσεις του ενός στον άλλον βγήκε ανακοίνωση από το θέατρο για το συμβάν. Η ηθοποιός σοφία παυλίδου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον συνάδελφο της μάνο παπαγιάννη στο θέατρο χυτήριο και συγκεκριμένα στα καμαρίνια της παράστασης «πετάει πετάει». Μέχρι στιγμής η σοφία παυλίδου δεν έχει εμφανιστεί στο θέατρο, ωστόσο όπως της ανέφεραν συνάδελφοί της την επόμενη μέρα ο μάνος παπαγιάννης εμφανίστηκε στο θέατρο σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Σφίγγει ο κλοιός για τον δράστη της δολοφονίας στο καφέ του μάνου παπαγιάννη. Η σοφία παυλίδου, η οποία υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και φραστικής επίθεσης από τον συμπρωταγωνιστή της μάνο παπαγιάννη, στην παράσταση «πετάει πετάει» στο θέατρο χυτήριο σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη ξεκαθάρισε πως προκειμένου να βρει το δίκιο της. Η σοφία παυλίδου πήγε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ έχει και την γνωμάτευση του γιατρού για τις κακώσεις που έχει υποστεί. .η καταγγελία της σοφίας παυλίδου, για ξυλοδαρμό από τον συμπρωταγωνιστή της στο θέατρο, μάνο παπαγιάννη. Σοφία παυλίδου για μάνο παπαγιάννη:

Σοφία Παυλίδου - Νέα δήλωση για το περιστατικό με τον Μάνο ...
Σοφία Παυλίδου - Νέα δήλωση για το περιστατικό με τον Μάνο ... from www.patrasevents.gr
Σοκαρισμένη δηλώνει η σοφία παυλίδου, η οποία κατήγγειλε ότι την ξυλοκόπησε. H στήριξη στην δούκα, 3 χρόνια μετά τη δική της καταγγελία για ξυλοδαρμό (εικόνα). «την πέμπτη το βράδυ γύρω στις 23:20 που τελείωσε η και πάει στο πλατύσκαλο και τον βλέπω από κάτω, έχω οπτική επαφή με τον κύριο παπαγιάννη που βρίσκεται στον κάτω όροφο. Αφορμή για να κινηθεί νομικά η ηθοποιός στάθηκε η εμφάνιση του μάνου παπαγιάννη με την αγγελική δαλιάνη στο celebrity travel του νίκου κοκλώνη. Η σοφία παυλίδου βρέθηκε στην εκπομπή του νίκου μουτσινά και δεν δίστασε να πει ανοιχτά τη γνώμη της. Δεν το έχω ξεπεράσει, είμαι κλινήρης στο σπίτι και δεν έχει ζητήσει συγγνώμη ούτε ο μάνος παπαγιάννης, ούτε ο δικηγόρος του έχει μιλήσει με τον δικό μου δικηγόρο, γιατί ακούω διάφορα από το πρωί… Ωστόσο, όπως δήλωσε δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει στην παράσταση αν δεν φύγει. Συνεχίζει η διαμάχη ανάμεσα στη σοφία παυλίδου και τον μάνο παπαγιάννη.

Σοφία παυλίδου για μάνο παπαγιάννη:

Περιμένουμε να οριστεί η ημερομηνία. Για βίαιη επίθεση καταγγέλλει τον μάνο παπαγιάννη η σοφία παυλίδου. Συνεχίζει η διαμάχη ανάμεσα στη σοφία παυλίδου και τον μάνο παπαγιάννη. Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό καταγγέλει η ηθοποιός, σοφία παυλίδου, η οποία περιγράφει πώς ο έντονος καβγάς που είχε με τον μάνο παπαγιάννη το βράδυ της πέμπτης, στο θέατρο χυτήριο και συγκεκριμένα στα καμαρίνια της παράστασης «πετάει πετάει», κατέληξε σε ξυλοδαρμό με θύμα την ίδια. Η σοφία παυλίδου στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για την πρόταση που της είχε γίνει να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι, την περίοδο που ο τότε σύντροφός της χρήστος φερεντίνος παρουσίαζε το deal στον αντ1, την δικαστική μάχη με τον μάνο παπαγιάννη και άλλα πολλά. Η σοφία παυλίδου έσπασε τη σιωπή της μπροστά στην κάμερα, μετά την αποχώρηση του μάνου παπαγιάννη από το θέατρο χυτήριο. Μετά τον καβγά της σοφίας παυλίδου με τον μάνο παπαγιάννη στο καμαρίνι της ηθοποιού στο θέατρο χυτήριο και τις μηνύσεις του ενός στον άλλον βγήκε ανακοίνωση από το θέατρο για το συμβάν. Σφίγγει ο κλοιός για τον δράστη της δολοφονίας στο καφέ του μάνου παπαγιάννη. Η ηθοποιός σοφία παυλίδου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον συνάδελφο της μάνο παπαγιάννη στο θέατρο χυτήριο και συγκεκριμένα στα καμαρίνια της παράστασης «πετάει πετάει». Ένα απίστευτο περιστατικό «ήρθε» στο φως της δημοσιότητας το μεσημέρι, της κυριακής 14 ιανουαρίου, καθώς η σοφία παυλίδου αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον μάνο παπαγιάννη. .η καταγγελία της σοφίας παυλίδου, για ξυλοδαρμό από τον συμπρωταγωνιστή της στο θέατρο, μάνο παπαγιάννη. Η ηθοποιός μόλις συνήλθε από το σοκ, κατέθεσε μήνυση στον μάνο παπαγιάννη, για εξίβρυση και για ξυλοδαρμό και σωματικές. Η σοφία παυλίδου πήγε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ έχει και την γνωμάτευση του γιατρού για τις κακώσεις που έχει υποστεί.

Μέχρι στιγμής η σοφία παυλίδου δεν έχει εμφανιστεί στο θέατρο, ωστόσο όπως της ανέφεραν συνάδελφοί της την επόμενη μέρα ο μάνος παπαγιάννης εμφανίστηκε στο θέατρο σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Περιμένουμε να οριστεί η ημερομηνία. «την πέμπτη το βράδυ γύρω στις 23:20 που τελείωσε η και πάει στο πλατύσκαλο και τον βλέπω από κάτω, έχω οπτική επαφή με τον κύριο παπαγιάννη που βρίσκεται στον κάτω όροφο. .η καταγγελία της σοφίας παυλίδου, για ξυλοδαρμό από τον συμπρωταγωνιστή της στο θέατρο, μάνο παπαγιάννη. 14.01.2018 o ηθοποιοσ δεν εχει απαντησει ξύλο στα καμαρίνια:

Θύμα ξυλοδαρμού η Σοφία Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη ...
Θύμα ξυλοδαρμού η Σοφία Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη ... from i1.prth.gr
Ευχαριστώ την σοφία μπεκατώρου και που άνοιξε τον δρόμο και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται η δική της περίπτωση με την δική μου. Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό καταγγέλλει η ηθοποιός, σοφία παυλίδου , η οποία περιγράφει πώς ο έντονος καβγάς που είχε με τον μάνο παπαγιάννη το βράδυ της πέμπτης, στο θέατρο χυτήριο και συγκεκριμένα στα καμαρίνια της παράστασης « πετάει πετάει », κατέληξε σε ξυλοδαρμό με θύμα την. Σφίγγει ο κλοιός για τον δράστη της δολοφονίας στο καφέ του μάνου παπαγιάννη. Η σοφία παυλίδου, η οποία υποστηρίζει ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και φραστικής επίθεσης από τον συμπρωταγωνιστή της μάνο παπαγιάννη, στην παράσταση «πετάει πετάει» στο θέατρο χυτήριο σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη ξεκαθάρισε πως προκειμένου να βρει το δίκιο της. «θα γίνει δικαστήριο, η υπόθεση έχει περάσει από τον εισαγγελέα». Η ηθοποιός σοφία παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και χυδαίας εξύβρισης από τον συνάδελφό της μάνο παπαγιάννη την πέμπτη το βράδυ. Η σοφία παυλίδου στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για την πρόταση που της είχε γίνει να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι, την περίοδο που ο τότε σύντροφός της χρήστος φερεντίνος παρουσίαζε το deal στον αντ1, την δικαστική μάχη με τον μάνο παπαγιάννη και άλλα πολλά. Η ηθοποιός μόλις συνήλθε από το σοκ, κατέθεσε μήνυση στον μάνο παπαγιάννη, για εξίβρυση και για ξυλοδαρμό και σωματικές.

Δεν το έχω ξεπεράσει, είμαι κλινήρης στο σπίτι και δεν έχει ζητήσει συγγνώμη ούτε ο μάνος παπαγιάννης, ούτε ο δικηγόρος του έχει μιλήσει με τον δικό μου δικηγόρο, γιατί ακούω διάφορα από το πρωί…

Για το πόσο την επηρέασε το περιστατικό με τον μάνο παπαγιάννη στα παρασκήνια του θεάτρου όπου εργαζόταν, μίλησε ένα χρόνο μετά η σοφία παυλίδου. Η σοφία παυλίδου πήγε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ έχει και την γνωμάτευση του γιατρού για τις κακώσεις που έχει υποστεί. Παυλιδου για παπαγιαννη 29 δεκ 2018 | 11:14. Η ηθοποιός σοφία παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και χυδαίας εξύβρισης από τον συνάδελφό της μάνο παπαγιάννη την πέμπτη το βράδυ. Συνεχίζει η διαμάχη ανάμεσα στη σοφία παυλίδου και τον μάνο παπαγιάννη. Η σοφία παυλίδου κατηγορεί για ξυλοδαρμό το μάνο παπαγιάννη. Ένα πρωτόγνωρο περιστατικό καταγγέλει η ηθοποιός, σοφία παυλίδου, η οποία περιγράφει πώς ο έντονος καβγάς που είχε με τον μάνο παπαγιάννη το βράδυ της πέμπτης, στο θέατρο χυτήριο και συγκεκριμένα στα καμαρίνια της παράστασης «πετάει πετάει», κατέληξε σε ξυλοδαρμό με θύμα την ίδια. Η σοφία παυλίδου βρέθηκε στην εκπομπή του νίκου μουτσινά και δεν δίστασε να πει ανοιχτά τη γνώμη της. Η ηθοποιός σοφία παυλίδου κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον συνάδελφο της μάνο παπαγιάννη στο θέατρο χυτήριο και συγκεκριμένα στα καμαρίνια της παράστασης «πετάει πετάει». Μετά τον καβγά της σοφίας παυλίδου με τον μάνο παπαγιάννη στο καμαρίνι της ηθοποιού στο θέατρο χυτήριο και τις μηνύσεις του ενός στον άλλον βγήκε ανακοίνωση από το θέατρο για το συμβάν. Σοκαρισμένη δηλώνει η σοφία παυλίδου, η οποία κατήγγειλε ότι την ξυλοκόπησε. Η ηθοποιός σοφία παυλίδου μίλησε στην εκπομπή «το πρωινό» για την διαμάχη με τον μάνο παπαγιάννη, η οποία και η σοφία παυλίδου προχώρησε στην καταγγελία του βίαιου επεισοδίου τον περασμένο γενάρη: Σφίγγει ο κλοιός για τον δράστη της δολοφονίας στο καφέ του μάνου παπαγιάννη.

.η καταγγελία της σοφίας παυλίδου, για ξυλοδαρμό από τον συμπρωταγωνιστή της στο θέατρο, μάνο παπαγιάννη. Η σοφία παυλίδου στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για την πρόταση που της είχε γίνει να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι, την περίοδο που ο τότε σύντροφός της χρήστος φερεντίνος παρουσίαζε το deal στον αντ1, την δικαστική μάχη με τον μάνο παπαγιάννη και άλλα πολλά. Δεν το έχω ξεπεράσει, είμαι κλινήρης στο σπίτι και δεν έχει ζητήσει συγγνώμη ούτε ο μάνος παπαγιάννης, ούτε ο δικηγόρος του έχει μιλήσει με τον δικό μου δικηγόρο, γιατί ακούω διάφορα από το πρωί… H στήριξη στην δούκα, 3 χρόνια μετά τη δική της καταγγελία για ξυλοδαρμό (εικόνα). Παυλιδου για παπαγιαννη 29 δεκ 2018 | 11:14.

Σοφία Παυλίδου: Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στα καμαρίνια ...
Σοφία Παυλίδου: Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στα καμαρίνια ... from alithinesgynaikes.gr
Πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις αστείο ισχυριζόταν τότε. Η σοφία παυλίδου κατηγορεί για ξυλοδαρμό το μάνο παπαγιάννη. Σοφία παυλίδου για μάνο παπαγιάννη: Συνεχίζει η διαμάχη ανάμεσα στη σοφία παυλίδου και τον μάνο παπαγιάννη. Παυλιδου για παπαγιαννη 29 δεκ 2018 | 11:14. 14.01.2018 o ηθοποιοσ δεν εχει απαντησει ξύλο στα καμαρίνια: Ευχαριστώ την σοφία μπεκατώρου και που άνοιξε τον δρόμο και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται η δική της περίπτωση με την δική μου. Για βίαιη επίθεση καταγγέλλει τον μάνο παπαγιάννη η σοφία παυλίδου.

Η ηθοποιός μόλις συνήλθε από το σοκ, κατέθεσε μήνυση στον μάνο παπαγιάννη, για εξίβρυση και για ξυλοδαρμό και σωματικές.

Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά την λυδία παπαγιάννη (2009) και τον νικήτα παπαγιάννη (2017) ο οποίος γεννήθηκε πρόωρα στον 8ο μήνα. Σοκαρισμένη δηλώνει η σοφία παυλίδου, η οποία κατήγγειλε ότι την ξυλοκόπησε. Η σοφία παυλίδου στην αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για την πρόταση που της είχε γίνει να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι, την περίοδο που ο τότε σύντροφός της χρήστος φερεντίνος παρουσίαζε το deal στον αντ1, την δικαστική μάχη με τον μάνο παπαγιάννη και άλλα πολλά. «μιλώντας με τη σοφία παυλίδου λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει η εκπομπή μας είπε: Συνεχίζει η διαμάχη ανάμεσα στη σοφία παυλίδου και τον μάνο παπαγιάννη. Η ηθοποιός σοφία παυλίδου καταγγέλλει πως έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και χυδαίας εξύβρισης από τον συνάδελφό της μάνο παπαγιάννη την πέμπτη το βράδυ. 14.01.2018 o ηθοποιοσ δεν εχει απαντησει ξύλο στα καμαρίνια: Μέχρι στιγμής η σοφία παυλίδου δεν έχει εμφανιστεί στο θέατρο, ωστόσο όπως της ανέφεραν συνάδελφοί της την επόμενη μέρα ο μάνος παπαγιάννης εμφανίστηκε στο θέατρο σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Περιμένουμε να οριστεί η ημερομηνία. Μετά τον καβγά της σοφίας παυλίδου με τον μάνο παπαγιάννη στο καμαρίνι της ηθοποιού στο θέατρο χυτήριο και τις μηνύσεις του ενός στον άλλον βγήκε ανακοίνωση από το θέατρο για το συμβάν. Ευχαριστώ την σοφία μπεκατώρου και που άνοιξε τον δρόμο και σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται η δική της περίπτωση με την δική μου. Η σοφία παυλίδου βρέθηκε στην εκπομπή του νίκου μουτσινά και δεν δίστασε να πει ανοιχτά τη γνώμη της. Με ταρακούνησε, έτρεχα στα νοσοκομεία, έμεινα 6 μήνες εκτός.

Παυλιδου για παπαγιαννη 29 δεκ 2018 | 11:14 σοφία παυλίδου. Αφορμή για να κινηθεί νομικά η ηθοποιός στάθηκε η εμφάνιση του μάνου παπαγιάννη με την αγγελική δαλιάνη στο celebrity travel του νίκου κοκλώνη.

Post a Comment

0 Comments