Advertisement

Gaziantep Fk Galatasaray Ofsayt - / Hücumda organize olmakta zorlanan galatasaray karşısında gaziantep fk ise oldukça akılcı bir anlayışla sahadaydı.

Gaziantep Fk Galatasaray Ofsayt - / Hücumda organize olmakta zorlanan galatasaray karşısında gaziantep fk ise oldukça akılcı bir anlayışla sahadaydı.. Galatasaray'ın 4 golü ofsayt bayrağına takıldı, yardımcı hakemlerin bayrakları doğruydu. Haftasında gaziantep fk ile galatasaray karşı karşıya geldi. Hakem penaltı noktasını gönderdi, ancak yardımcı hakem kenan'ın ofsayt olduğunu belirtti, penaltı kararı. Galatasaray'ın hollandalı forveti ryan babel'in 3. Currently, gaziantep fk rank 7th, while galatasaray hold 3rd position.

Ancak galatasaray'ın onyekuru ile bulduğu ilk gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Hücumda organize olmakta zorlanan galatasaray karşısında gaziantep fk ise oldukça akılcı bir anlayışla sahadaydı. 90 7 muslera, saracchi (maç bittikten sonra) (galatasaray). Hakem penaltı noktasını gönderdi, ancak yardımcı hakem kenan'ın ofsayt olduğunu belirtti, penaltı kararı. 1 alexandru maxim (osm) gaziantep fk 3.

Gaziantep FK Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü ...
Gaziantep FK Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü ... from foto.haberler.com
Hafta maçında galatasaray, deplasmanda gaziantep fk ile karşı karşıya geliyor. #anteptekaragece #çiftestandartvar #gfkvgsşu pozisyonda ofsayt verilmedi.galatasaray her zamanki gibi hakem desteği ile ayakta kalıyor.yazıklar olsun. Hücumda organize olmakta zorlanan galatasaray karşısında gaziantep fk ise oldukça akılcı bir anlayışla sahadaydı. 1 alexandru maxim (osm) gaziantep fk 3. Ali sami yen spor kompleksi türk telekom stadyumu'nda oynanan. Ceza sahasında nouha dicko topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor. Gaziantep'e konuk olan galatasaray'ın 4 pozisyonda golü ofsayta takıldı. Dakikalarda galatasaray 3 kez gol buldu ancak bu gollerde ofsayt bayrağı kalktı.

86 djilobodji (gaziantep fk) dk.

25' galatasaray'da ryan babel'in golü iptal edildi. Ancak galatasaray'ın onyekuru ile bulduğu ilk gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Galatasaray'ın hollandalı forveti ryan babel'in 3. .da bırakmıştım ama bugünkü galatarasay ve gaziantep fk maçı insana pes dedirtiyor. Galatasaray'ın 4 golü ofsayt bayrağına takıldı, yardımcı hakemlerin bayrakları doğruydu. Emre akbaba topu boş ağlara gönderdi ancak ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı. Dakikalarda galatasaray 3 kez gol buldu ancak bu gollerde ofsayt bayrağı kalktı. Galatasaray ligin ilk yarısında 20 maçta 1.9 ofsayt ortalaması ile oynarken, dün 7 kez ofsayta düştü. Haftasında gaziantep fk ile galatasaray kozlarını paylaştı. G.saray'ın gaziantep fk ile oynadığı maça hakem kararları damga vurdu. Yaptığı vuruş üstten dışarı giderken pozisyon ilk anda babel'in ofsayt olması nedeniyle geçerlilik kazanmadı. Adamların ilk yarı 3 tane golü ofsayttan iptal edildi. Haftasında gaziantep fk ile galatasaray karşı karşıya geldi.

Yaptığı vuruş üstten dışarı giderken pozisyon ilk anda babel'in ofsayt olması nedeniyle geçerlilik kazanmadı. 86 djilobodji (gaziantep fk) dk. Haftasında gaziantep fk ile galatasaray karşı karşıya geldi. Maç öncesi süper lig'in 22. Bu pozisyon için de ofsayt bayrağı kalktı.

Gaziantep FK Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü ...
Gaziantep FK Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü ... from foto.haberler.com
Hafta maçında galatasaray, deplasmanda gaziantep fk ile karşı karşıya geliyor. Topla buluşan babel fileleri havalandırdı ancak pozisyondan önce yardımcı hakemin ofsayt bayrağı havalandı. Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Galatasaray, gaziantep fk deplasmanını henry onyekuru'yla geçti. Dakikada emre akbaba'nın penaltıdan kaydettiği goller ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Bu sonucun ardından galatasaray puanını 51'e, gaziantep fk ise 34 puana yükseltti. G.saray'ın gaziantep fk ile oynadığı maça hakem kararları damga vurdu. Gaziantep fk played against galatasaray in 2 matches this season.

Dakikalarda galatasaray 3 kez gol buldu ancak bu gollerde ofsayt bayrağı kalktı.

Hafta maçında galatasaray, deplasmanda gaziantep fk ile karşı karşıya geliyor. Das ist die statistik zur begegnung galatasaray sk gegen gaziantep fk am 21 haz 2020 im wettbewerb süper lig. Ancak galatasaray'ın onyekuru ile bulduğu ilk gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. #anteptekaragece #çiftestandartvar #gfkvgsşu pozisyonda ofsayt verilmedi.galatasaray her zamanki gibi hakem desteği ile ayakta kalıyor.yazıklar olsun. Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Yaptığı vuruş üstten dışarı giderken pozisyon ilk anda babel'in ofsayt olması nedeniyle geçerlilik kazanmadı. Haftasında gaziantep fk ile galatasaray karşı karşıya geldi. 16' dicko'nun şutunda top direkten döndü. Gaziantep fk gole çok yaklaştı. Ceza sahasında nouha dicko topla buluşuyor, ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durduruyor. Maç öncesi süper lig'in 22. Dakikada emre akbaba'nın penaltıdan kaydettiği goller ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Haftasında gaziantep fk ile galatasaray kozlarını paylaştı.

Emre akbaba topu boş ağlara gönderdi ancak ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı. 16' dicko'nun şutunda top direkten döndü. Haftasında gaziantep fk ile galatasaray karşı karşıya geldi. Dakikalarda galatasaray 3 kez gol buldu ancak bu gollerde ofsayt bayrağı kalktı. Maç öncesi süper lig'in 22.

Son dakika Gaziantep FK - Galatasaray maçı yorumları ...
Son dakika Gaziantep FK - Galatasaray maçı yorumları ... from im.haberturk.com
Haftasında gaziantep fk ile galatasaray karşı karşıya geldi. Dakikada da kerem aktürkoğlu topu filelere gönderdi ancak yine ofsayt bayrağı kalktı! Hafta maçında galatasaray, deplasmanda gaziantep fk ile karşı karşıya geliyor. Gaziantep'e konuk olan galatasaray'ın 4 pozisyonda golü ofsayta takıldı. Galatasaray'ın hollandalı forveti ryan babel'in 3. Öte yandan mücadelede galatasaray'ın 4 golü ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Maç öncesi süper lig'in 22. G.saray'ın gaziantep fk ile oynadığı maça hakem kararları damga vurdu.

Haftasında gaziantep fk ile galatasaray karşı karşıya geldi.

Galatasaray'ın hollandalı forveti ryan babel'in 3. Burada ofsayt olsaydı yine ofsaytı kaldırırlardı. Galatasaray ligin ilk yarısında 20 maçta 1.9 ofsayt ortalaması ile oynarken, dün 7 kez ofsayta düştü. Haftasında gaziantep fk ile galatasaray karşı karşıya geldi. Hafta maçında galatasaray, deplasmanda gaziantep fk ile karşı karşıya geliyor. Girdikten 6 dakika sonra, 53. Haftasında gaziantep fk ile deplasmanda karşılaştı. Das ist die statistik zur begegnung galatasaray sk gegen gaziantep fk am 21 haz 2020 im wettbewerb süper lig. Hakem penaltı noktasını gönderdi, ancak yardımcı hakem kenan'ın ofsayt olduğunu belirtti, penaltı kararı. Emre akbaba topu boş ağlara gönderdi ancak ofsayt gerekçesiyle gol geçerli sayılmadı. Galatasaray'ın 4 golü ofsayt bayrağına takıldı, yardımcı hakemlerin bayrakları doğruydu. G.saray'ın gaziantep fk ile oynadığı maça hakem kararları damga vurdu. Haftasında gaziantep fk ile galatasaray karşı karşıya geldi.

Hakem penaltı noktasını gönderdi, ancak yardımcı hakem kenan'ın ofsayt olduğunu belirtti, penaltı kararı gaziantep fk. Haftasında gaziantep fk ile galatasaray karşı karşıya geldi.

Post a Comment

0 Comments